Пак ми забавиха заплатата, сега как да платя сметките си!?

Често ли ви се случва да закъсате и да нямате пари до получаване на заплатата? Шефът не позволява дума да се изговори за увеличение на заплатата, а разходите постоянно нарастват. Тежко е, а от почти всички удоволствия сте се лишили вече. Не си спомняте откога не сте си позволявали да вечеряте навън или да си купите нещо просто така, защото ви харесва, а не защото ви е нужно.

Вкъщи всичко плаче за ремонт, а отпуските прекарвате на село, за да си направите зимнина, без която в студените месеци с разходите за отопление, просто съвсем ще закъсате.  Положението е плачевно, но за момента ситуацията е такава и трябва да се съобразите с нея.

Ако излезе някой извънреден разход, не можете да изкарате до заплата по никакъв начин. Особено, ако в работата забавят плащането, както се е случвало неведнъж.

В такъв случай трябва да намерите бързо решение на проблема и да «закърпите» положението до заплата. Да искате заеми от близки и познати вече е невъзможно.  Омръзна ви да се червите и тревожите дали няма да ви погледнат с укор, че не се решавате да промените нещо в живота си.

Бързи минизаеми до заплата

Сигурно се питате какво е това или как да заявите такъв миникредит. Кредисимо познава перфектно нуждите на своите клиенти и затова разработи този нов за българския пазар продукт. Специалистите на Кредисимо знаят, че понякога се налага човек да вземе пари назаем буквално  «от днес до утре» и предлагат на клиентите си този вид услуга.

«Кредисимо до заплата» е продукт, който съчетава в себе си предимствата на бързия кредит (без поръчител, онлайн кандидатстване, екстремно бързо одобрение до 7 минути и лесно получаване) с грижата на приятел. Кредисимо е вашият приятел, който отпуска до 600 лв заем и е с 0% (нула) лихва, ако парите се върнат в срок от 15 дни за първия път. Бързо, лесно и удобно ще получите пари навреме от Кредисимо по посочен най-удобен за вас начин –  ще получите парите по банков път или в брой на каса FastPay или EasyPay.

Вашият най-добър приятел Кредисимо ще бъде до вас и ще помогне да се справите с трупащите се сметки, докато получите заплатата си.  Кредисимо отлично разбира какво означава за клиентите тази подкрепа и заради добрите си условия и човешкото отношение на служителите, бързия, съвременен начин на кандидатстване, често се случва при нужда отново да се обръщат за помощ към верния партньор за пари навреме. Специално за лоялните си клиенти Кредисимо е предвидила за всеки 7-ми поред заем 15 дневен гратисен период и 0% лихва.

Единственото нещо, което трябва да направите, за да платите сметките си без забавяне, е да кандидатствате за пари до заплата на сайта credissimo.bg.

 

About Author: skasix